24 oktober 2021

Beleef met ons de marathon van Rotterdam op een unieke manier!

  • 00 dagen
  • 00 uren
  • 00 minuten
  • 00 seconden

De marathon van Rotterdam is en blijft natuurlijk DE klassieker onder de marathons in Nederland. Elk jaar stomen wij de 42195 Breda lopers weer vanaf december klaar voor deze prachtige dag! Dit doen we dmv ons uitgebreide en bekende trainingsprogramma. Je kunt hier alles over lezen op de website.

Beleef deze dag op een geweldige manier!

(onder voorbehoud van de op dat moment geldende COVID-19 maatregelen)

Op de dag van de Marathon van Rotterdam zorgen wij ervoor dat jij als loper EN je supporters deze dag op een geweldige manier beleven! De marathonlopers worden volledig ontzorgt en wij zorgen dat ze zich optimaal kunnen voorbereiden op hun 42km en 195 meter.

We gaan vanuit Breda per luxe touringcar naar het centrum van Rotterdam. Daar verblijven we heel de dag in een prachtige horeca locatie waar de lopers zich rustig kunnen voorbereiden. De supporters kunnen hier rustig een drankje doen en even bijkomen. Na de marathon verwelkomen we daar onze marathoners en maken we er samen een gezellig feestje van, want daar zijn we natuurlijk ook goed in!

De supporters nemen we mee langs het parcours en we richten ons gezellige supporterspunt in op een strategische locatie waar we de lopers 2 keer voorbij kunnen zien komen.

Op het einde van de dag brengen we iedereen na een prachtige marathondag weer veilig terug naar Breda!

Hoe gaaf is het om samen te trainen en dan op de dag van de marathon samen die medaille om je nek laten hangen!