Het team van 42195 Breda

Ons 42195 Breda pacing Team is een brok ervaring op het gebied van het lopen van marathons. Samen hebben zij marathons gelopen over de gehele wereld en hebben enorm veel ervaring in het begeleiden, motiveren en inspireren van hardlopers.
In een sfeer van heel veel gezelligheid begeleiden ze onze deelnemers op een professionele manier om ze zo naar een hoger niveau te tillen.
Maar we gaan er vooral voor om onze deelnemers een onvergetelijke marathon ervaring te bezorgen!

Daar doen we het voor!

We stellen ons graag aan jou voor

Joan Simon Artigas

Ik geniet er elke keer weer van als de deelnemers een geweldige dag/weekend beleven tijdens hun marathon avontuur. Die blije koppies met een medaille om de nek is het mooiste wat er is. De duurlopen op de zondagen zijn elke keer weer iets om naar uit te kijken!

Joris Weerlink

Joris is zelf een ervaren marathon loper en ook op het gebied van Pacen heeft hij de nodige ervaring inmiddels. Joris is altijd even enthousiast en weet dit ook geweldig over te brengen op onze marathoners.

Paul van Rooijen

Elke marathon is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Iedere medaille is een waardevolle herinnering op zich. Alleen met rennen kom je er niet. Conditie, passie en focus zijn even belangrijk.  We leren te doseren en te genieten van elke meter. Voor je het weet zijn het er 42195. Ik geniet van de teamspirit in de groepen. En de lachende gezichten bij de finish zijn goud waard.

Leandra Sprenkels

Persoonlijk vind ik het heerlijk om andere hardlopers te motiveren de uitdaging van een marathon aan te gaan. Het is geweldig om die moe-maar-voldane gezichten na afloop te zien, als ze hun verste afstand ooit gelopen hebben. En geef nou toe; hoe cool is het om te kunnen zeggen ‘dat je op en neer naar België bent gerend’ of ‘ik heb vandaag al 32 km in the pocket’.

Rene Bastiaanssen

Na zijn eerste marathon in Rotterdam 2017 is Rene gegrepen door het marathon-virus! Hij motiveert en inspireert graag andere lopers en doet dit altijd met zijn bekende humor! Kortom met Rene als pacer valt er altijd iets te lachen!

Marco Sneijers

Even voorstellen, ik ben al vanaf het eerste moment pacer bij 42195Breda. Ik vind het leuk mensen te begeleiden en enthousiasmeren naar hun marathon avontuur. Zelf loop ik zo’n 2 marathons per jaar en ben nu bezig voor mijn 23ste marathon. Iedere keer weer een nieuw avontuur. Ook heb ik de 6 majors gelopen (Tokyo, Boston, Londen, Berlijn, Chicago, en New York), maar er zijn zoveel mooie marathons. Ik kan voorlopig nog wel even door! Mijn motto: Finish strong!