42195 Breda is HET marathon platform van Breda en omgeving!

Joan Simon Artigas en Ilse van de Zande zijn al jaren de drijvende krachten achter het begeleiden en organiseren van onze marathontrainingen en reizen. De leden van ons begeleidingsteam zijn stuk voor stuk ervaren en gedreven marathonlopers en hebben inmiddels veel ervaring opgebouwd in het begeleiden, motiveren en inspireren van marathonlopers van elk niveau! Wij genieten misschien nog wel het meest van de prestaties van onze lopers!
Wij zorgen ervoor dat je optimaal wordt voorbereid op jouw marathon in een super ontspannen sfeer en met professionele begeleiding. Wij vinden dat de marathon voorbereiding minimaal zo leuk moet zijn als de marathon zelf! Daar gaan we voor! Genieten voor/tijdens en na de marathon is het allerbelangrijkste voor ons!

Wij zorgen ervoor
dat die marathon
ook voor jou
haalbaar is

Je wilt graag een marathon gaan lopen maar bent bang dat dit niet voor jou is weggelegd of je hebt geen idee hoe je dit gaat aanpakken. Veel lopers raken al in een vroeg stadium geblesseerd en durven er dan niet meer zo goed aan te beginnen.
Wij zorgen ervoor dat je op een verantwoorde manier opbouwt en voorzien je van heel veel informatie om er zo voor te zorgen dat je met een gedegen voorbereiding aan de start staat van jouw marathon avontuur! Alleen op deze manier kun je ook optimaal genieten van deze prachtige ervaring.

Meld je hier aan voor een van onze informatie avonden en we zullen je er alles over vertellen en nog enthousiaster gaan maken!

HEB JE AL MARATHONERVARING?

Heb je al een of meerdere marathons gelopen en wil je jezelf verbeteren dan gaan we daar samen mee aan de slag! Zo proberen we het beste in elkaar naar boven te halen.

SAMENWERKING MET TUI SPORTS

In Samenwerking met TUI Sports verzorgen wij prachtige marathonreizen naar diverse TOP-marathons in het buitenland!  We gaan voor topkwaliteit EN veel gezelligheid! Altijd met lokale begeleiding en de groep waar je mee traint is de groep waar je mee op reis gaat.

DE RUN2DAY WINKEL

Op onze werkvloer staan alleen maar gepassioneerde hardlopers die je optimaal kunnen adviseren over alles wat met hardlopen te maken heeft. Maar je kunt ook altijd bij ons terecht voor een praatje of gewoon een vraag. De koffie of thee staat altijd klaar!

ONS TRAININGSPROGRAMMA

We zijn continue bezig om ons trainingsprogramma verder te optimaliseren en zoveel mogelijk af te stemmen op de wensen en behoeftes van onze deelnemers. We vinden het verder enorm belangrijk dat onze deelnemers er heel veel plezier aan beleven en op deze manier dus ook ontspannen kunnen lopen.