1 december 2024 (nog ovb)

De marathon met een van de meest iconische Finishes ter wereld!

  • 00 dagen
  • 00 uren
  • 00 minuten
  • 00 seconden

De “Maraton de Valencia” is al jarenlang een van onze favorieten! In 2024 wordt het inmiddels de 4e keer dat we  weer naar de “Ciudad del Running” gaan.

Maraton de Valencia!

De naam “Ciudad del Running” is een volledig terechte naam voor deze fantastische stad! Valencia heeft het allemaal: Zon, zee, strand, cultuur en een van de mooiste marathons van de wereld!

De organisatie van de maraton Valencia doet er werkelijk ALLES aan om de lopers en supporters een fantastisch weekend te bezorgen! Alles klopt gewoon. Hotels zijn helemaal “marathonready” en passen al hun diensten aan op de marathon. Speciale pastamaaltijden, extra vroeg ontbijt enz.

De Maraton Valencia is een volledig vlak parcours en dus ook een heel snel parcours. Voor de toeschouwers perfect te volgen doordat je je heel makkelijk en snel kunt bewegen via de Turia rivierbedding, het fantastische park in de voormalige rivier de Turia! De finish van de marathon is echt uniek te noemen. Speciaal voor de marathon worden de laatste 100 meter van de marathon over het water gelegd in de Ciudad de las Artes i las Ciencias(de stad van de kunst en wetenschappen), echt een van de meest bijzondere finishes!

Wij nemen je samen met onze reispartner TUI Sports weer heel graag mee naar een van onze favoriete steden en Marathon om je dit te laten beleven.

Wil je op de hoogte blijven of wil je zeker zijn van jouw plek en een voorboeking maken? Mail dan naar ilsevandezande@run2day.nl

Kijk hier voor alle TUI sports marathon arrangementen