REISPROGRAMMA MAINOVA FRANKFURT MARATHON

 

Vrijdag 27 Oktober 2023:

 

Vandaag zullen we vroeg in de ochtend met bus vertrekken vanuit Breda. In de loop van de middag zullen we aankomen in Frankfurt waar we meteen inchecken in ons hotel Scandic Frankfurt Museumsufer. Einde van de middag zullen we naar de marathon expo gaan om ons startnummer op te halen. De rest van de dag en avond zijn vrij en naar eigen keuze in te vullen.

 

Hotel Scandic Frankfurt Museumsufer

Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Frankfurt am Main en op loopafstand van de start/finish van de marathon.

Het Scandic Frankfurt Museumsufer beschikt over modern design en gratis WiFi. De ruime kamers van het hotel bieden een flatscreen-tv, een koelkast, airconditioning en een koffiezetapparaat. Elke kamer heeft een houten vloer en een moderne badkamer met een bad of een douche. In het restaurant wordt een ontbijtbuffet geserveerd met biologische, glutenvrije en lactosevrije opties.

Het centraal station ligt op slechts 5 minuten lopen van het hotel. Daar kun je gebruikmaken van lijndiensten voor bus, S-Bahn en metro.

 

Zaterdag 28 oktober:

 Vanochtend zullen we deelnemen aan de Pretzel Run 5km. De start van deze run is 10.00 uur en is in de omgeving van het start/finish gebied van de marathon. Dit is een heerlijke warming-up voor de marathon. Supporters kunnen uiteraard ook deelnemen aan deze run. Bij de finish wachten een medaille , drankjes en originele Frankfurt pretzels op ons.

De rest van de zaterdag is vrij te besteden. Pak je rust en reserveer op tijd een restaurant voor je pasta maaltijd.

 

Zondag 29 Oktober

 M-DAY!!

De start van de 40e Mainova Frankfurt Marathon is om 10.00 uur. Start & finish zijn bij de Festhalle/Messe wat op loopafstand is van ons hotel. In samenspraak met de meegereisde supporters zullen we ter plaatse een mooi plan maken om onze marathoners zoveel en zo goed mogelijk te kunnen zien.

Einde van de middag is er een borrel op een leuke locatie met wat kleine hapjes zodat we samen gezellig na kunnen praten over een hopelijk hele mooie marathon. Hapjes en drankjes (denk aan een lekker Duits biertje of een Frankfurter appelwijntje) zijn inclusief.

 

Maandag 30 oktober:

 Na een heerlijk ontbijt zullen we in de loop van de ochtend op ons gemakje de reis terug naar Breda in gaan zetten zodat we tegen het einde van de middag/begin van de avond weer in Breda zullen arriveren met een prachtige medaille en hele mooie herinneringen aan een fantastisch sportief weekeinde!

 

Arrangement:

Kosten €589,- pp op basis van een gedeelde 2 persoonskamer.

Toeslag voor een 1 persoonskamer bedraagt €220,-.

Startnummer marathon Frankfurt: € 110,-

Inbegrepen:

 • Reis per Comfort Class touringcar met ervaren chauffeur.
 • 3 nachten verblijf in hotel Scandic Museumsufer.
 • Hotelverzorging op basis van logies en ontbijt.
 • 2-persoonskamer voorzien van bad/douche en toilet.
 • Reisbegeleiding/trainer gaat mee op reis.
 • Marathonmeeting met laatste tips van de trainer

Niet inbegrepen:

 • Niet genoemde maaltijden en drankjes.
 • Startbewijs Mainova Frankfurt Marathon, bij te boeken voor € 110,-.
 • Toeristenbelasting, ter plaatse te betalen.
 • Reis- en annuleringsverzekering.
 • Boekingskosten(€ 20) en calamiteitenfonds(€ 2,50 p.p.).

Deze fantastische marathonreis kun je hier boeken:

Wij adviseren om een annuleringsverzekering mét blessure dekking af te sluiten. Dat kan bij je eigen verzekeraar, wij kunnen dit ook voor je aanvragen bij Tui Sports.

Vul bij je boeking in of je hier gebruik van wil maken zodat wij voor de verzekeringen een offerte op maat kunnen laten maken.

Na het maken van je boeking ontvang je een factuur van 42195 Breda.

Betalingsvoorwaarden • Binnen 10 dagen na ontvangst van onze factuur dien je een aanbetaling van 30% van de totale reissom te doen. Naast 30% van de reissom bevat het bedrag van aanbetaling ook de volledige kosten van de reis- en annuleringsverzekering(indien van toepassing), het calamiteitenfonds en de boekingskosten. • Uiterlijk 6 weken voor vertrek dient 100% van de reissom door je betaald te zijn. •

Mocht je nog vragen hebben mail ons dan via deze link