Valencia was weer fantastisch!

Afgelopen weekend gingen we al weer voor de 3e keer naar “La Ciudad del Running”, Valencia! Het is inmiddels een marathon geworden waar we het liefst elk jaar naartoe gaan. De stad, het weer, de heerlijke sfeer en een organisatie die werkelijk alles tot in de puntjes geregeld heeft! Er is overal aan gedacht voor de hardlopers en hun supporters! Dit zorgt ervoor dat de Maraton de Valencia een unieke ervaring is voor iedereen!

Al onze 42195Breda marathoners hebben van elke kilometer genoten en hebben allemaal fantastische prestaties neergezet. Allemaal met hun eigen verhaal en eigen belevenissen, maar wat voorop stond is dat ze allemaal met een big smile over de finish kwamen. Dat maakt ons weer superblij en trots! Na een prachtig trainingsprogramma gedurende de zomerperiode  was dit de kers op de taart! Het geweldige hotel met de beste ligging tov start en finish maakten het helemaal af.

In 2020 zal de 40e editie van de maraton de Valencia plaatsvinden op Zondag 6 December. Het is nu al weer mogelijk om een voorboeking te plaatsen voor deze fantastische belevenis. kijk hier voor alle info en/of voorboeking.

#42195breda #TUIsports #valenciaciudaddelrunning

 

 

Laat een reactie achter