Chiropractie LaFlamme

Bij Chiropractie LaFlamme staan persoonlijke zorg, professionaliteit en een tevreden patiënt centraal. Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek, behandeling en voorkoming van bewegingsklachten.

Welke klachten behandelen wij?

  • rug- en nekklachten
  • arm- en schouderklachten
  • heup-, knie- en enkelklachten
  • artrose en gewrichtspijn
  • chronische hoofdpijn
  • sportblessures bij volwassenen en kinderen

Ook voor klachtenpreventie!

Behandeling

Na een uitgebreid lichamelijk onderzoek, maken we een persoonlijk behandelplan om de functie van de betreffende gewrichten en spiergroepen te herstellen. De behandeling bestaat uit verschillende mobilisatie- en manipulatietechnieken, vaak ondersteund door oefeningen.

Wij hechten veel belang aan voorlichting en werken graag samen met andere medische disciplines. Respect voor collega’s, artsen, specialisten en paramedici, het onderkennen van de eigen grenzen en kennis van andere medische disciplines vinden wij belangrijk.

In onze praktijk werken 3 chiropractoren DC (Doctor of Chiropractic). Allen gekwalificeerde professionals, die hun opleiding volgden in de VS en Groot-Brittannië. Zij zijn geregistreerd bij de door de zorgverzekeraars verplicht gestelde beroepsverenigingen NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) en SCN (Stichting Chiropractie Nederland). Onze hoofdvestiging is in de Kerkstraat in Bavel, aan de rand van Breda. Daarnaast hebben wij 2 vestigingen in Breda, aan de Kronenburgwerf en aan de Ginnekenweg.

Chiropractie LaFlamme heeft als ambitie topprestaties te leveren en kenmerkt zich door een deskundige en persoonlijke aanpak.

Tip

Wilt u weten of chiropractie iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening op maandagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur.

Laat een reactie achter