Het is voor elke hardloper belangrijk om niet alleen maar hard te lopen. Eenzijdige training leidt vaak tot blessures waardoor je voor een bepaalde periode niet meer kunt hardlopen. Wij helpen je graag met een goede voorbereiding voor de marathon maar uiteindelijk voor elke loop, of zelfs als je helemaal geen doel hebt maar gewoon lekker wil hardlopen.

Wil je een marathon lopen dan begint het met de vraag waar sta je nu eigenlijk wat betreft je loopconditie ?

1 van de redenen  waarom wij met 42195 Breda samenwerken is dat Joan hele goede schema’s maakt die voor iedereen goed te doen zijn en waardoor iedereen de finish kan halen. Maar het wordt nog professioneler als je ook weet op welke hartslagen je moet trainen om de beste resultaten te behalen. De praktijk leert dat de meeste lopers te hard lopen in de trainingen omdat ze simpelweg niet weten op wat voor hartslag er gelopen moet worden en daar kunnen wij bij helpen namelijk met het fitness sportonderzoek. Professioneler kun je het niet hebben en resultaat gegarandeerd.

Een andere reden waarom wij met 42195 Breda samenwerken is dat ik zelf hele goede ervaringen heb met hun aanpak. Ik heb inmiddels 10 marathons gelopen allemaal succesvol en zonder blessures. En nog een reden is dat je geen nummer bent. Alles wordt heel persoonlijk aangepakt en dan heb ik het nog niet over de gezelligheid gehad die er altijd heerst.

Ben je geïnteresseerd in het fitness sportonderzoek of heb je vragen op het gebied van ondersteuning en/of (kracht)training naast je looptrainingen ? Mail of bel me gerust:

Sandra Kleine
076-5210203
sandra@medifitbreda.nl

Laat een reactie achter